Fordító akna duguláselhárítás

Duguláselhárítás zuglóban

Köszöntöm a duguláselhárítás zuglóban oldalon! Telefon: 06-30-687-3000

Duguláselhárítóra van szüksége Mert eldugult a lefolyó, a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban? Forduljon hozzánk bizalommal!

Duguláselhárítás az 14. kerületben professzionális csapatokkal

Minden lakásban előfordul, hogy a lefolyó vagy a zuhanytálca eldugul. Amennyiben ilyen esetben a házi módszerek nem segítenek, vagy nem akarunk mi magunk bajlódni vele, akkor egy megbízható, hozzáértő csapatot érdemes kihívni. A duguláselhárítást az 14. kerületben professzionális csapatok hárítják el.

Ingyenes kiszállással 30 nap Garanciával vállalunk duguláselhárítás zuglóban

1111               

 

Nyugdíjasoknak , Munkanélkülieknek 10 % kedvezmény, amennyiben felmutatja igazolványát előre.

HOGY MI A LÉNYEG ???

Lényeges, hogy komolyabb dugulás esetén ne próbálkozzunk saját magunk az elhárítással, hisz nem biztos, hogy meg tudjuk oldani a problémát, és nem mellékesen akár tönkre is tehetjük a lefolyót. Persze van néhány olyan praktika, mely segítségével meg lehet előzni, hogy makacsabb dugulás alakuljon ki. Ilyen például az, ha vigyázunk arra, hogy a lefolyóba ne kerüljön semmi szilárd anyag, hisz azok tömítik el a legkönnyebben a lefolyót. A zuhanytálcába érdemes egy szűrőt helyezni, így a lehulló hajszálak nem kerülnek a lefolyóba. Ha az ilyen praktikákat sikerül becsempészni a mindennapjainkba, akkor már nagyon sokat tettünk azért, hogy kevesebb legyen a dugulás.

Főbb szolgáltatásaink

 • Vízvezeték szerelés
  duguláselhárítás zuglóban
  Nyomvonal meghatározás
  Villany szerelés

Csővezetékek és kábelek felkutatása:

 • Easyloc RX kábelkereső berendezéssel.
 • Nyomvonal meghatározás

Kamerás cső és csatornavizsgálat: 32-300 mm-ig

Duguláselhárítás:

 • Ridgid kollman gépsorral 32mm- 300mm-ig spirálos,
 • magasnyomásos tisztítás.

Nyomvonalkeresés, nyomvonal meghatározás föld és falbontás nélkül! Easyloc RX Kábelkereső berendezéssel cső és kábelkereső, nyomvonal meghatározó  berendezéssel.

Duguláselhárító áraink zuglóban

Az árak nagyon változóak lehetnek e szolgáltatások igénybevételénél, függően attól, hogy milyen típusú dugulás van, milyen szerszámokat kell használjanak a szakemberek, valamint hogy mennyi időt vesz igénybe a munka. Vannak csapatok, akik folyóméterbe számolják a munkadíjat, van lehetőség óradíjra is, de a legtöbb munka már fix összegbe kerül.

Olcsó duguláselhárítás FIX összegű duguláselhárítás ?

Mosogató duguláselhárítás

Mi az hogy olcsó ? mosogató duguláselhárítás, a szifon szétszerelése után bele vezetjük a csőgörényt a lefolyó fali kiállásába. bele engedünk szükség szerinti méterszámot a duguláselhárító gép segítségével. Ezután visszahúzzuk csővezetékből a spirált és összeszereljük a mosogató szifont. A mosogató tálcát Feltöltjük vízzel és ki próbáljuk a lefolyót, hogy működik- e. Amennyiben működik ilyen képet kell, hogy lássunk.